Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





It is...
Saturday, January 7, 2012 @ 2:45 AM


Bismillahirrahmanirrahim,
Assalamualaikum.


So it is today. Hahaha. Amelyn's birthday. Happy Birthday Amelyn!!! Yet i have no mood to blog since it is 2 am. Baru bangun tidur and belum masuk mood nak buat happy birthday wish yang meriah sampai tulisan warna warni. Hehehe. Maaf. Tomorrow ill update another post for Amelyn's birthday.


Let us wait..and see. Insya'Allah if i got time to update pun..


As usual, got swimming class. and pergi hosp tak buat fisio kot, nak amik xray because nak buat fisio dekat subang yang lagi dekat, tapi sama tu la. Sama apa eh. Sama la cara dia ajar etc. The doctor from Cheras will inform the doctor at subang yang kitorang nak pergi entahlah bila. Hek. 


Lepas hosp it is the time...what im waiting for hehehe. Tkde la, tak sure lagi if its tomorrow or...entah. Tp i really hope for tomorrow. Ayah kata esok jadi esok lah. Kalau keadaan mengizinkan, so we will buy my new handphone (je pun) esok. Wui wui wui. So hyper. *sedih*


Am i being creepy..


This is a quick post, and a short post. Going to sleep now. Assalamualaikum.
Telling you that im going to have my new phone, adalah takda kaitan untuk membangga diri, menunjuk, belagak atau sebagainya. This is so me, when i was...happy. Thanks. Salam. (take it in a positive way) =)



PAST
PRESENT