Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





Now lets get serious..and hyper.
Saturday, January 7, 2012 @ 3:20 PM


Bismillahirrahmanirrahim,
Salam.


Ive got no pictures of Amelyn. She private her dp and there is only her photo with shahz.. Nevermind.


HAPPY BIRTHDAY AMELYN SYAHIDA!


I wish all your dreams came true, Insya'Allah. Allah bless you =)


Tak pernah lagi hangout etc kan kan kan. Pity me.. ahahaha. Amelyn, pm aku dekat inbox. Give me ur bb pin. Boleh la kita text selalu nanti. Oke? =)


& also those who're using bb. Tq.


Padahal tkde bb lagi. Another 15 mins to go. Nak pergi beli. Hek, itu pun kalau keadaan mengizinkan. Dah pergi Plaza Masalam, kitorang cari bb yang ori. Because taknak la yang China, nanti tak tahan lama kan. Refer to my father's friend.. dia kata bb yang ori, kalau warranty dia berjenamakan Brightstar. And yes ofcourse we have to ask the seller jugak sama ada if its ori or not. Biasanya yang brightstar is ori. Tp kalau rasa rasa mintak bb pastu dia kata yes brightstar tapi amik hp dekat tempat lain (kedai sebelah or whtever), itu maknanya..cina.


Thats happened to me. Just now! Hahahaha.


Lepas pergi swimming kitorang tak terus ahead to hosp sebab memang dah plan dari awal nak cari bb dulu. Maybe minggu depan baru pergi hosp kot. And then, cari la pergi plaza. Tp takde yang brightstar punya. Indeed, it is all from EP. Lepastu pergi giant. Dekat giant lah benda yang kata brighstar tp pergi amik hp kat tempat lain. So its surely not an ori one. Cancel.


Lepastu balik kejap nak rehat. So here i am. Lepasni nak pergi jugak (kot?). Or mybe esok. Depends to ayah. Kalau ayah larat, kitorang pergi. 


Oke, done story telling.


Nak kena exercise.


Bye.


Zzz salam.



PAST
PRESENT