Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





tension.
Friday, January 20, 2012 @ 12:16 AM


Bismillahirrahmanirrahim,
Assalamualaikum.


Akibat terlalu rindu kat blog ni, berkorban lah kejap update guna phone. This is very leceh okay! Tension. laptop hantar kedai as the webcam got problem. aaah. tensionnya. okay esok adalah hari yang aku tunggu buat sekian lamanya. Bukan tunggu kakak balik pon. Esok keputusan mrsm kawan2 keluar! (Berdebar mcm haku yang amik wkwkwkwk). could you imagine..your own bestfriend goes to mrsm and leave you...just like that? no way. Aku tak boleh nak bayangkan! tapi esok... mcm dah bukan bayangan je.


Kawan kawan yang nak prgi tu dah la kawan rapat gila nak mati. kawan yang selalu dtg rumah aku, kawan yg slalu aku cite semua benda kat dia. Dipendekkan cerita, kawan yang dah mcm siblings bagi kita. Wawa, Syahirah, Amelyn.. Korang semua dpt kputusan esok kan. kalau tak dapat, mcm mustahil je sebab korang pandai. omaigod. rasa mcm nak nangis sekarang jugak! tolong laaaa. jangan pergi. ah okay, this is it.. I am  just being creepy. somehow, I just can't stop! aku rasa nak nangis keluar air mata darah T_T 


Andai kata korang pergi, maafkan segala salah silap aku dekat korang. as if you guys already knw aku memang banyak buat salah dkat korang. slalu bagi korang trsinggung and kekadang mana la tau aku trlepas cakap ke apa. 2 of my bestfriends already go. sorang sremban sorang kl. sekarang korang pulak? ah... what a life. Okay bye :(



PAST
PRESENT