Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





rindunya pada yang satu ini :)
Monday, February 6, 2012 @ 4:28 PM


Bismillahirrahmanirrahim,
Assalamualaikum.


Berkorban buat kai kedua, hahaha. rindunya dekat blog ni. Lama dah agaknya tak update kan. Takpe, kita tak perlu panjangkan rangkap yang pertama ni.. Tak boleh nak type panjang2 guna phone ni, leceh~ (ceh kalau post ni panjang taktau nak kata apa)


Makteh, kakak kakwani and semua tu dekat Perlis. Homestay. K jeles nya. Nak jugak duduk homestay! heheh, suka perlis sebab ada padang besar. bukan padang yang besar tapi nama tempat padang besar. eh apa ni? -_- Situ banyak sangat benda jual..Shopping kat situ memang best. hohoho, ingatkan balik kampung ni pergi sana, tapi tak rupanya. Frust menonggeng. Abaikan ejaan, tula ni namanya keling. eja dalam bahasa melayu pun tak pasti betul ke tidak. macam mana?


Sangat bosan sekarang. Tengah on twitter and blog je, fb on rasanya tp tak focus sebab fb sangat lembab macam siput babi buasir jadi hilang lah mood "Omg!!!!! Nak on facebook nak chat!" Ok, takde.. Ketika ini aku sedang duduk menahan sakit. Serious, rasa sakit tulang belakang ni lain macam. macam... macam dia serang mengejut. eh kebabom betul tulang belakang ni.


Esok. Balik rumah balik. pukul berapa, entah lah. Lusa pulak, sekolah. Malasnya, takde mood nak sekolah. Bosan lah.. hm, mcm berdebar debar je nak sekolah. Taktahu kenapa. oke lah, Sampai sini je kot. Nanti kalau ada laptop, aku update lah lagi. hohoho, byee assalamualaikum ;)



PAST
PRESENT