Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





Happy.
Wednesday, April 11, 2012 @ 10:36 PM


Bismillah, salam.

It was a blast. Thankyou to ibu, sebab izinkan aku pergi. Ayat macam tak boleh nak blah lagi je. Thankyou, parents Aisyah sebab tolong amik and hantar. Thankyou Aisyah and Kamilah untuk hari yg happy ni. Walaupun tak dapat nak tengok Hunger Games, tak sempat karaoke sama sama, tak dapat bla bla bla yang kita dah plan, tapi jalan jalan pun dah cukup kan.

xxx

Mungkin ye, kata kau. Baru first time aku hang macam over kan? Sorry kalau itu pun ganggu kau. Tapi sikit pun kalau aku bahagia hangout, aku tak kacau hidup kau. Itu yang penting okay, sahabat? Sorry, aku mengaku aku makan daging saudara aku sndiri yang dah meninggal sebab kutuk kau dekat belakang atas beberapa sebab yang aku tak puas hati pasal kau. Tapi itu cuma sekadar aku luahkan perasaan. Tak sangka diorang akan lpaskan semua macam ni.

Tak amanah.

Sekarang aku tahu aku salah pilih kawan. Kawan yang bila dah gaduh dia bongkarkan semuanya. Mungkin ini salah aku sendiri. Siapa suruh aku kutuk belakang orang? Aku kejam, jahat. Aku mengaku.

Sorry, kalau aku kata aku rindu Wawa akan buat kau marah and mengamuk. Kalau aku tahu aku akan di-cop sebagai penipu, aku takkan kata aku rindu Wawa. Aku kata aku rindu Wawa sebab dia call aku. Tak sangka kau marah. Aku tak pernah tahu rindu kawan sendiri pun salah. Sorry, aku akan buang Wawa dari otak aku, Insya'Allah aku takkan rindu dia lagi dah.

Kau boleh cakap dekat wawa nanti tak payah lah datang rumah aku. Sebab katanya dia nak datang rumah aku 26 April ni, tapi nampak gayanya kau memang betol betol taknak aku kawan dengan Wawa kan? Korang pun bestfriends, boleh lah kau bagitahu dia jangan datang rumah aku, jangan kawan dengan aku. Lepas ni kau jangan risau, aku janji aku takkan ganggu kau, Wawa and Syahirah lagi. Itu janji aku. Kau boleh pegang katakata aku ni. Aku takkan rindu Wawa lagi dah, atau Syahirah. Aku takkan tunjuk.

Ini yang kau nak. Kau nak aku jauh dari kawan kawan kau kan. Semua tak suka aku, aku dah amik keputusan salah banyak kali. Kali ni aku takkan buat keputusan salah lagi.

Aku takkan, luahkan ketidak-puasan hati aku dekat siapa siapa lagi.

Teruskan buat semua kawan kau benci aku. Teruskan kau cerita lah semua dekat lelaki tu, biarlah dia benci aku lebih bagi. Awak semua yang saya pernah cerita semua rahsia rahsia saya, sila lah bongkarkan. Lambat laun awak semua akan bongkarkan jugak kan? Baik sekarang. Hebohkan sekarang. Korang tak amanah, aku baru tahu =)

Sila, aku janji, demi Allah, aku bersumpah, aku takkan unmention., tweet emo emo, marah, bajet gangster tapi dekat sekolah diam, larikan diri dari korang, kurang ajar, nak sorry sorry ke apa apa bila korang bongkarkan semuanya nanti. Sila lah hebohkan. Aku tahu ni akan buat korang puas.

xxx


Dengar cerita tsunami ye? Ya Allah.. takut.
Gambar tak banyak, nanti akan diupload dalam pesbuk~ Hahaha. Assalamualaikum.



PAST
PRESENT