Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





Hahahahahha
Friday, May 25, 2012 @ 1:07 PM


Bismillahirrahmanirrahim, Assalamualaikum wbt.






Awak tak perlu takut. Mata bulat comel serta muka hijau yang tak menakutkan langsung ni tak makan awak. Saya tenung awak. Sebab tengok la nanti bawah katil awak saya tarik kaki awak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Night Vision memang lawa, sebab mata nampak bulat. Kihkihkih, bila tutup muka memang lawa dah tak nampak. Bila bukak aku rasa kamera pecah. Hmph.


Kak Wani mintak buat cerpen macam cerita yang takde episod episod, wish tu dah pun tertunai! *hooray* Padahal jalan cerita tah pape gile. Takpe, tak kisah la. (sejam lagi ada masa buat kerja sejarah). Anyway, tengok ni.





Gambar first tu, yang kepala aku, bila tengok betul betul macam muka Kak Wani! Ahahahhahaha, muka kakak mulut aku tu memang lawak giler. Aku memang gelak terkekek kekek sampai aku rasa sakit perut nak meneran gelak kuat sangat. Hahaha! 


Gambar kedua serious tengok 2 3 kali macam muka Bobby Deol kut. Nampak tak nampak tak? Okay fine. Mengarut ngarut ==' Tapi bila tengok macam kaler hitam putih. Aku memang sedih pun, kenape la aku ni jadi hitam? Nak kata keluar rumah, aku rasa tak pernah. Ini sekolah punya pasal! Grrrrrr (marah tah pape). Kakak sedang makan dengan kawan dia kat McD atau KFC aku tak pasti. Aku nak keluar dengan sesape jugak esok! Tapi aku taknak :-) Erk..



PAST
PRESENT