Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





kjbzksbsb?
Wednesday, May 2, 2012 @ 3:11 PM


Bismillah, salam.


Blegh. Bosan. Setiap kali bosan, aku akan sambung novel yang tak berapa nak novel aku tu. Dah masuk bab 4. Novel pendek, biasa la. Cepat je masuk bab bab nih. Aku ingat nak habiskan sampai bab 21 je. Taknak panjang sangat. Orang pun muak baca. Link aku dah taruk kat bloggers, etc. Bajet macam orang baca je...


Dalam cite tu aku buat nama kakak aku sebagai heroin. Amirah. Nama kak Wani pun aku selit sekali. Memula tak sengaja. Pastu baru aku teringat. Eh, tu nama kakak aku sendiri dengan kakak sedara aku sendiri =='


Memula aku letak nama Amirah tu Amirah Amri. Taknak la kot obvious sangat macam tu kakak aku. Tapi bila kakak aku dah balik ni, dia suruh aku tukar jadi nama dia. Amirah Yusof. Aku pun patuh la arahan dia sebagai seorang adik yang baik. Kehkehkeh. Aku letak nama hero Asyraf Izzat Hakim dengan Danish Izzat Hakim. Tapi kakak aku suruh tukar taruk nama buah hati pengarang jantung dia, Faiz Razak. Aku pun akur. Tukar lah semua.


Nasib baik aku baru buat 3 bab masa tu. Takde lah banyak sangat aku nak tukar. Kalau aku dah nak sampai ending dia suruh aku tukar memang takpe lah kan. Jawapannya tunggu aku buat novel baru boleh taruk nama dia. Huahuahua.


Aku tak gi sekolah harini. Atas permintaan ibu sebab kaki ibu bengkak. Banyak berjalan sangat kat Langkawi tempoh hari. Aku pun penat nak pergi sekolah..... mesti cikgu Aizah bising kut. Aku jarang datang hari Rabu. Sian Rabu... sobs.


Sekarang memalam pun aku boleh lagi nak update blog. Sebab adanya kakak aku bermakna = ada laptop = boleh online malam. Laptop aku orang tu kata repair. Aku hantar repair bulan februari kut. Sekarang tak hantar balik lagi. Kuaja. Repair ke bukak semua sekali? Yang rosak webcam je pun. Gile. Dah la bag domo aku sekali hantar. Bag domo besar, hantar kat orang tu laptop dalam bag domo. Rindu bag domo tau ='(



PAST
PRESENT