Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





i am here, to tell?
Friday, June 8, 2012 @ 2:23 PM


Bismillahirrahmanirrahim, Assalamualaikum.


Taknak cakap banyak. Cuma nak bagitahu, berhenti lah fitnah memfitnah. Kalau diri sendiri tak tahu apa benda yang sebenar jadi. Kalau dah siasat, dah amik tahu sebetul betulnya (in a good way) tu takpe, tapi kalau tak tahu apa apa terus tuduh bukan bukan, tolong hentikan.


Aku yang sekadar melihat dan menonton sandiwara ini semua, aku yang boleh migrain dan tak tahan dengan semua ini!!!! Betapa marahnya siap ada 3 exclamation marks.


I always pray for everything to end. Tapi serious kalau perangai semua gini, sampai 8 tahun depan takkan selesai lah kan. Tapi biar lah. Aku cuma tak suka. They point their dirty fingers to me, or even someone special to me, i will always pray to Allah, for a pay-back. Amin.
"Fitnah itu lebih berdosa daripada membunuh." 
Lebih baik bunuh orang, daripada tambah dosa fitnah memfitnah. Atleast, kecik sikit dosa. Erm. 


--


Aku dekat rumah kmin sekarang as usual every weekend InsyaAllah takde pape mesti datang. Haritu, nak datang, tapi ibu demam. Siap jatuh tandas lagi, mungkin terlalu pening dan lemah. Bila ibu dah sihat, ayah pulak busy. Bila ayah dah tak busy, kereta pulak rosak. Rancangan Allah, mungkin lain hari boleh pergi juga.


And at last, semalam datang. Menetap sehari saja. Malam nanti aku balik semula. Sedih lah jugak sebab sekejap je boleh duduk sini. Esok X-ray pulak, Ahad nak rehat untuk sehari sebelum sekolah mula. I hate this part. SEKOLAHHHH!!!!!


Dapat jugak lepas rindu dekat Balqish, Awatif & Kak Najwa. Hoho.



PAST
PRESENT