Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





pada zaman dahulu..
Monday, June 25, 2012 @ 9:54 PM


Bismillahirrahmanirrahim, assalamualaikum warrahmatullahi wabarakatuh!


Croation Rhapsody - Maksim Mrvica




First of all, nak bagitau aku terkejut danial baca blog aku. Sighiesli.... Pergh kantoi habis semua rahsia rahsia ku duk cakap pasal mr bean dia dah tau. Wahahaha. Oke, tak lawak pun. Mintak maaf pak joko. LOL.


Tadi tak belajar banyak. The best part was when we were colouring Rumplestilskin punya character dalam cerita tu, cikgu mintak tolong kitorang. Dan lagi lagi part seni playing with water colour. Serious i tell you, best tau main color color dengan kengkawan. Bukan selalu dapat gini.


tapi since dapat cikgu baru ni maka tiap isnin la kitorang main color color.


=Tiap isnin baju & tudung jadi kotor.


Heh. Nasib la tudung bukan aku basuh sendiri. Kalau tak aku buang je tudung kotor akibat water colour itu. He he he.


Tajuk yessss takde kena mgena langsung.


Er. Wassalam.



PAST
PRESENT