Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





dude.
Thursday, August 16, 2012 @ 11:25 PM


Bismillahirrahmanirrahim, assalamualaikum.




WHYYYYYYYY WHYYYY WHYYY BLOODY WHY THIS KID CAN PLAY? THAT SHOULD BE ME...WHO CAN PLAY THAT. LOL, naaaaaaah just kidding!

Boleh agak tak time umur berapa dia belajar piano? Aku juga tertanya soalan yang sama. Like, dari perut mak dia ke dia belajar? kemudian aku baca comment dekat youtube, katanya dia belajar time umur dua 3 tahun setengah. Dude, seriously?

Belajar 2 tahun je terus dapat grade 5? CHINESE ARE ALL DEYMMMMMMMMMM THEYRE EXPERT. Can replace Beethoven weh. Heh. Terus aku teringat exam aku yang bakal diriku hadapi tinggal 7 hari lagi. Waaaa :'( Ya Allah... Afiqah, confident la sikit pls.

Btw, mohon dengar ni. Alan (pakai baju purple) and yg pkai baju kelabu time 1;11 secs tu sangat attractiveeee! Oh mai, can melt.


Ohya, you might also like to watch this (search on youtube ok); ABRSM Grade 5 piano. Budk kecik jugak la main piano ok boleh tengok. Best.



PAST
PRESENT