Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





Excited.
Wednesday, August 8, 2012 @ 7:00 PM


Bismillah, salam!

Ice cream BR freeeeeeee! Yuhuuuuu, TODAY. Ok please boleh pergi keluar rumah sekarang jugak. Spoil betul kelas piano aku malam ni. Baru plan nak makan. Teringin. Sobbsssssss T_T T_T T_T T_T T_T Menangis 10 baldi. Kalau takde kelas pun belum tentu ayah nak. Hampeh.

Maka tadi paper terakhir! What a very exciting day. And tadi sangat best. Buat seni colour orange, im not that satisfied with what ive done, tapi at least ive made it. ATLEAST SIAP OKKKKK. Selama 8 bulan aku duk buat kerja seni kat rumah, siap tak siap, tak pernah aku hantar. So kertas exam tadi boleh consider as the first kerja seni yang pernah aku hantar. LOL, cikgu must be very proud (tetibe).

And PJPK exam boleh tiru buku. Kau tak rasa macam ni bukan exam tapi cikgu bajet buat macam exam supaya murid tak bising ke? Kannnnnn? Bernafas kalau setuju, jilat siku kalau tak. Heh. Aku dah agak. Kau setuju.

Ni supaya tak ganggu budak form 2. Tapi time buat kerja seni tadi, kelas aku tak semeriah kelas kelas sebelah yang boleh rapatkan meja. Cikgu kelas aku strict betul. Diz iz not fair! But who caresssss, sejam je punsss tak berborak. Aku rasa kalau berborak tu memang tak sempat siap la kerja tadi. Tadi pun alhamdulillah right on time.

Anyways, semalam tengok vid tahun 2006, time aku darjah satu, wrestling dengan abg mir (tipu tipu) memang lawak gile. Amir dah menang 3 kali tapi aku tetap tak mengaku kalah. Siap amik break masa abg mir buat buat pengsan, aku menari depan camera. LOL. Rindu betul time aku kecik kecik dooooluuuuuu. 

Ok, nak prepare berbuka. Salamualaik.



PAST
PRESENT