Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





karaoke partyyyyyy.
Sunday, August 5, 2012 @ 3:47 AM


Bismillahirrahmanirrahim, assalamualaikum.


Ever heard about this game?


Lama jugak aku habiskan masa depan laptop main game ni. It was fun. Kalau kau merupakan peminat setia karaoke/menyanyi aku sarankan kau cuba. Macam aku, yang bajet gelabah suara macam Ariana Grande padahal macam katak terlepas asyik nyanyi all of the time, aku sangat suka main game ni. Sampai time nak berbuka pun kekadang aku still tengah main game ni. 


Ceh, macam pathetic je hidup melayan karaoke je. LOL.


Dia akan test kekuatan kau dan... dan high note/low note suara kau. Klau kau buat salah tinggi rendah suara maka salahlah kau & markah kau sikit dimana membuatkan kau menhadapi masalah...kekalahan, SOBSSSSSSS, rasa terhina tau kalah main ni jer T_T lol whuttttt.


Karaokeparty.com


Thats the website. Cepat!!! Nyanyi!!!!


Oh yes, susah tau nak cari Malaysians dekat sini.. Susah.. Susah.. Anyway, kalau la nak join kan, you will have to register first. Sebab kalau tak register, macam takde makna sebab unlock 2 lagu je. Lagu bosan punya lagu jadi macam... oh please.





Well, aku sarankan instrumental walaupun dalam kurungan dia (hard) tapi sebenarnya it is easier than with vocal dimana jika kau membuka (dah pahal baku gile) kalau kau bukak volume dekat game dgn vocal akan buatkan kau kalah. Ok kalah. SAD. Sebab game tu akan dengar penyanyi latar belakang daripada kau. See volume dekat game aku tu slow gila.


Tapi aku pilih instrumental. Lagi pelan. lagi takde suara, lagi banyak score dan menanglah aku. Hehehehe.


Im done. I isss sleepy! Assalamualaikum! x


YOU SHOULD TRY ;) (rajin pulak mempromote binatang binatang ni hmpppphhhh)




PAST
PRESENT