Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





LCW.
Monday, August 6, 2012 @ 12:00 AM


Bismillahirrahmanirrahim, assalamualaikum.


Seperti yang satu Malaysia dah tahu bahawasanya Dato' Lee Chong Wei kalah lawan dengan Lin Dan but still he won silver medal, its a good achievement, too kan kan? Congratulation, Dato' Lee Chong Wei. Youve made us proud ;) Kemudian dia nangis. And he said this,
"I cried because I failed to have Negaraku played at the Wembley Arena."
Man!


And anyway, congratulation to... linuvis dan as well. Tengok, malas nak type nama kan sampai jadi linuvis. Whatever.


xxx


Oh ya, tadi ada accident teruk jadi depan mata. Memang terkejut sangat tapi nasib baik ada bomba dekat situ. Tengah ayah drive lepastu ayah kata "Accident". Kitorang semua ingat accident dah jadi, macam ala, accident lepastu kita tengok tengok. Kira dia dah lepas dah jadi. Tapi time ayah cakap tu, ada kereta tengah langgar kereta.


And depan mata sendiri, satu kereta tu mcm terbang terbalik. Macam twist 2 kali, dan terbalik la kan. Ahli bomba (ceh) cepat cepat turun. Alhamdulillah driver selamat. & Alhamdulillah dia sorang, tak bawak family. And he is chinese.


Refer to ayah, since ayah nampak kejadian tu from the beggining kan, ayah kata yang langgar tu salah. Yang terbalik tu mngsa kejadian. Yang langgar tu india. Memang no wonder la kan? India kalau bawa kereta macam superman dah lama tak terbang. Heh.


Memang terkejut la tengok accident macam tu depan mata. Kalau langgar je takde la takut sangat, tapi sampai terbalik kan. Semoga kejadian macam ni tak berulang lagi. Drivers, tolong la nak bawak kereta tu tengok dulu. Jangan nak bawak laju mcm hape. Tak cool dan menunjukkan kereta engko tu hebat pun! Ha kan...


Kuasa Allah, terbalik kereta teruk macam tu pun dia selamat lagi. Allahuakbar.


xxx


Tadi beli baju raya, tinggal warna biru & purple je tak jumpa lagi. Entah nak cari dekat mana. & im in love with my baju kurung hehe. Beli baju kelabu, first tengok memang cantik. Bila turun tengok baju dekat first floor Ya Allah, punya la menyesal beli baju kelabu tu sebab baju kelabu dekat 1st floor lawa gila T_________________T


Sobs T__T


T_T


T_T



PAST
PRESENT