Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





*SIGH*
Wednesday, August 15, 2012 @ 1:48 AM


Bismillahirrahmanirrahim, assalamualaikum.

Raya raya raya! Puasa akan 'melabuhkan tirai' tinggal berapa hari je lagi. Tinggal lagi satu kali hari Jumaat je. Lepastu, bye bulan Ramadhan, bulan mulia, dan bulan yg boleh kita kumpul pahala banyak banyak (wait, still, bulan Ramadhan mmg dah nak habis tp jangan habiskan skali kumpulan pahala tu ye) yang sedih, kena say hello to syaitan back! *sigh* ok jangan ucap hello betul betul dah la.

HA Lemme give this straight, i will be facing an exam on August, 24. (piano exam fyi). SERIOUSLY DUDE RAYA KE ENAM KOT!!!!!! RAYA KE TUJUH PULAK HARI PERTUNANGAN KAK FARAH. Maka the main point is just to inform that maybe my family and I cant go to kak far's engagement day.

Padahal ni la exact moment yg kitorang tunggu tunggu.  Lepastu.... *sigh* *again* tau tak aku rasa bersalah gila dgn ibu & kakak? diorang ofcourse nak sangat pergi. & ofcourse aku nak sangat la pergi. Siapa taknak tengok cousin-terdekat bertunang kan kan kannnn, mcm terlepas satu babak yg kitorang nak sangat tengok je. Mcm, disebabkan aku, ibu & kkak tak boleh pergi.

Tapi kalau diorang boleh pergi pun dah cukup baikkkk, at least takde la macam afiqah-ni-memang-menyusahkan-hidup-betul-lah kannn, maaf ya kalian T__T. Kalau boleh reschedule as what kwani ask me to, mmg bagus la. Malangnya tak boleh....... cikgu dah request on that day, mmg tetap, && dah bayar. Kalau nak bolos sendiri sayang duit je. Klau singgit dua ok jugak, nn kbusg i783q7t8q2!!!!! #$%^&*(!!!!! i hate this.

Tp apa pun even ada exam ke whatever class i have to attend on hari rya, mood hari raya takkan hilang, seriously..... i just can't wait for rayaaaaaaa!!! However org kata jgn tak sabar sangat takut takut tak sempat nak tunggu hari tu. Uolls know what i mean kan~ Wait with patience.

& jgn lupa wehhhh even korang terlupa tp buat buat la igt bila depan aku untuk doakan aku hadapi exam yg akanku hadapi minggu hadapanggggggg yer, berdebar sehingga ke hari ini... wish me luck!

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI! 
MAAF ZAHIR DAN BATIN!

Maafkan aku ye kalau sengaja kasar bahasa dalam blog, which bila korang baca pun korang dapat dosa sekali (lol) and stuffs, sorry! Assalamualaikum.



PAST
PRESENT