Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





tell me why.
Tuesday, August 28, 2012 @ 2:05 PM


Bismillah, salam.

Better tell me why. Why am i the only one? Always. Eh.

doctor(s) said scoliosis came from the family(ies). Mcm keturunan. But why am i the one? Adakah aku permulaan dan akan turun kat anak anak aku nanti? Maybe, just maybe. Nauzubillah. May my childrens nanti will be fully healthy. (im going to let them enter karate lesson....tetibe)

Tu baru satu.

Aku satu satunya yg ada rambut lurus, lesung pipit, hidung yg tak berapa mancung like the other of my family, dan aku je yang comel. Haisss, stress betuls jadis thes onlys ones ygs comels nis. Ok just kidding.

Dan muka aku sangat lain dari yg lain. Atau mungkin muka aku sama dengan ibu sikit. Tu pun org yng cakap, aku pun taktau mana yg sama. Muka aku dgn kakak sgt jauh beza. Mcam langit dengan tanah paling bawah kat bumi.


Oh yes, mata tu edit je.

I was just curious sometimes. Tp mungkin perbezaan ini semua kebetulan dan nak buktikan bahawasanya aku je comel dalam family ni kan! LOL. That was just a silly joke. Jangan nak amik serious sangat la kan alamak ai kowang ni pown. 

anyway!

watch this! they got me. apa yg aku fikir memang sama dgn jawapan dorang. now its your turn to tryyyy! jgn risau takde muncul hantu or whatever. ni mind trick.

http://www.youtube.com/watch?v=ZTMwfdXm2KQ&feature=related



PAST
PRESENT