Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





fun!
Saturday, September 15, 2012 @ 12:36 AM


Bismillahirrahmanirrahim, assalamualaikum.

Baru balik dari openhouse, rumah Sharifah Kamilah. (cehwah nama penuh) erk. had fun, like alot wehhhhh. sangat. a day to remember, a day to remember. 14/9.

with, kamilah (ofcourse), nuha, aisyah, ain, shahzreen, syahirah, alia, kerun ;)

gambar banyak banyak still dlm kamera, so ada dua gambar je sekarang ni, tu pun dari ain, since dia update twitter laju gila, gmbar dari iPhone dia (ceh) so... yes.




gif ;D memang muka aku tak dapat nak.... okay takpe.

first sampai aisyah. second, aku. masuk masuk je terus buat muka tak malu makan apa yang ada atas meja. tak ramai masa tu, segelintir orang saja.. bersyukur sangat la dapat sampai awal. bila tengok dah lama tu orang orang surau pun datang, aku mcm... ish Ya Allah, nasib baik la tadi dah makan awal awal. KALAU TAK...

big thanks to kamilah! sebab dia host kan. we had fun.

dapat lah lepas rindu dekat 3 budak yang sangat aku rindu, dak dak asrama~ nuha, alia & syahirah ;D

hopefully nanti ada lg la sape sape buat openhouse yang amewyn boleh datang! tadi dia tak free :'< jumpa adley jugak!

nanti kalau kerun dah upload gambar baru boleh masuk sini. kerun ke alia punya cam entah.

okaysssss dokeyyy assalamualaikum.



PAST
PRESENT