Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





kembali ke sekolah rendah :')
Sunday, September 30, 2012 @ 9:26 PM


Bismillahirrahmanirrahim, assalamualaikum.

Tadi ada pesta buku dekat sekolah rendah atau mungkin aku tak patut gelarkan ia sebagai pesta buku (je) sebab dah macam shopping kompleks. Semua ada. Tambahan lagi makanan berserta tudung, baju, dan macam macam lagi ada.

Selain shopping kompleks, ada zoo jugak tau n_n

Mini Zoo. Nak kata bukannya ada harimau ke, singa comels ke, ehe tkde. Ceh mentang mentang lah mini kan mesti dorang bagi haiwan yang tak best :p Yang biasa orang tengok je. Memandangkan aku ni seorang yang agak tak berapa familiar dengan dunia haiwan, maka aku pastilah jakun melihat haiwan haiwan ciptaanNya dalam tu. Dah la comel. Macam aku. LOL.

Yang ada, burung kakak tua, sugar glider (yg paling comel and the bestttt), ular 4 jenis, scorpion, arnab, er something macam landak, satu haiwan comel yang aku taktahu nama dia (tapi dia macam haiwan dalam cerita ice age, simon), dan... okay itu saja kalau tak salah.

Paling seronok bila semua pegang sugar glider je. Tahu dh ramai yang bela sugar glider kan? Sebab sangat comel tauuu. Tapi hilang comel dia bila dia gigit jari aku u_u Okay fine, Mia (nama sugar glider tersebut) fine, awak tetap comel walaupun telah menggigit jari saya tadi huargh. Tapi tak sakit pun lah kan. Panik je lebih lol.




Apa yang special adalah dapat duduk dan lepak lama lama dengan Nuha. Rindu dia sangat sangat tau tak, bukan selalu dah dapat jumpa sekarang. Kalau tak dulu selalu stayback & choral & pergi rumah dia sama sama. Sekarang jarang sangat..


Semoga kitaorang tak berpisah lah sampai bila bila, amin.

Anyway, tadi niat pergi sk nak jumpa cikgu cikgu kesayangan jer, and ofcourse jumpa junior junior (wah bajets giler mcm dah besar pdahal  beza 1 taun je), tapi sorang cikgu pun takde! Semua yang tak rapat. Puan Sapiah, Puan Ropidah dah pindah. Cikgu Elani pulak tak datang. So sad. So sad.. Mungkin  lain kali ada peluang, insyaAllah.

So, yes. Beli novel satu dan om nom nom nom nom makan je sepanjang masa sebab terlampau boring dan tak ada apa nak buat. Apa pun tetap best jugak dapat spend time dengan Nuha (even tak buat pape).

Assalamualaikum.



PAST
PRESENT