Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





Need (your) help.
Friday, September 28, 2012 @ 1:22 PM


Bismillahirrahmanirrahim, assalamualaikum.

Hi, pembaca. Huhu.

Rasanya sesetengah orang takmo pun layan apa yang bakal aku mintak tolong ni tapi sekiranya anda layan memang berjuta terima kasih saya ucapkan. Ceh dan dan keluar bahasa baku.

Aku layan facebook dan terjumpa satu website yang dia adik beradik nuffnang. Sekali di klik, akan dapat $. Cool..kan. (jakun)

Jadi, aku nak mintak jasa korang semua (wah gituewwwwww) tolong lah klik kan link link berikut yang akan aku bagi nanti. Banyak tu boleh tahan, mungkin 3 4. Aku mintak klik je~ Takyah like ape bende. Lepas klik, pangkah balik. Okays? Satu klik kalian aku dapat 2 posen (kedekut).

Tapi dah banyak orang tekan InsyaAllah la kan kan. Huahuahua, please~

Here goes the links;

http://sy.my/37c9 - Ni link spm. Something budak budak spm yang boleh cuba. Kadang kadang berguna jugak benda benda ni.

http://sy.my/37co - Ni pulak PMR. Aku dah rasa macam tutor. Huhu.

http://sy.my/36vx - Ni pulak Petronas punya race tu. Korang boleh pilih la sape sape korang nak. Aku undi Hamis Jalikha sebab yang lain macam dah ramai supporter jerrr kan.

Okay tu je. Tiga je. Klik pangkah klik pangkah. Terima kasih. Dan kalau korang pun nak buat jugak, 

http://says.com/my/foreverinsecure/invite

boleh la klik link tu, and you can promote links yang annoying kat orang yang baik nak tolong dan tara~~ korang kumpul sampai lima puluh ringgit dan ke atas, baru boleh cash out masuk dalam akaun bank. nak dapat 100 ringgit ni tutup mata pun boleh. kalau rajin post la link yang diberi.

(I JUST NEED 3 CLICKS FOR THIS; http://sy.my/3ah9) Hah....

Anda dijemput untuk mendafter wkwkwkwk

http://says.com/my/foreverinsecure/invite (again)

Thanks, assalamualaikum.



PAST
PRESENT