Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





WOHOOOOOO.
Tuesday, September 18, 2012 @ 11:10 PM


Bismillahirrahmanirrahim, Assalamualaikum.

Lets make it short.

Last 3 days, i went to HSC.... Appointment cam bese ah, pangkat besar mesti lah banyak appointment duh korang nihhhhhhh~ Im a doctor okay! Tiap hari ada appointment, tapi I attend mana yang I nak jer. Takat appointment dgn client loser watpe? Ye dak? Buang masa I jeh~~ 

LOL, it was just a silly joke. Dont take it seriously...

Oh ya, betul la tiga hari lepas pergi HSC, X-Ray my spine! (again) for the... third ke fourth time, i can't recall. The result? Quite amazing, fantastic and pretty much better than before. Alhamdulillah, praise to Him. Alhamdulillah. Alhamdulillah. Allah has just granted my wish. 

Walaupun kurang 8 degree (je) but it still means alot to me. ALOT. 8 degree tu kira banyak la. Macam turun berat badan 8 kilogram. Mesti perempuan perempuan diluar sana melompat gembira jika dapat tahu mereka turun berat sebanyak 8 kilo! Daaaaaa, 3 kilo pun dorang dah seronok tau! See how much this means to me, now? Ehe.





Kanan (selepas). Kiri sebelum. Kalau dalam gambar, memang mcm kanan la lagi teruk kan even aku pun terpedaya time festaim tengok. Macam, apsal kanan lagi teruk je? Bila dah measure and doc has explain everything baru cam ooo.... oo.... nice.... huhuhu. How nice.

So, to be clear, that September went all good. Permulaan sept dah mcm 

SEPTEMBER PLS BE GOOD.

And Alhamdulillah mmg dah good. Ehe.

Assalamualaikum,  goodbye.



PAST
PRESENT