Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





Beautiful Qur'an recitation.
Tuesday, October 23, 2012 @ 9:08 AM


Bismillahirrahmanirrahim, assalamualaikum.

Jaw dropped.

I mean, yes.

Menusuk kalbu. Hati. Jantung. Paling dalam. Aku tak faham apa yang mereka baca (Quran). InsyaAllah soon I will learn. (walaupun tak faham tapi tetap menusuk dalam hati) Allahurabbi. Rasa tenang. Lagi lagi bila dengar waktu pagi lepas Subuh.

My favourite of all, recitation by Muhammad Taha Al Junayd & Hassan bin Abdullah al Awadh. MasyaAllah, SubhanAllah aku harapkan aku boleh jadi macam dorang. Lillahita'ala.

Tekan sini, dengar =) (Muhammad Taha al Junayd)

Very peaceful, beautiful & calming, kan? Video since 2010 kot, tapi viewers 161,499 je? Unbelievable. Video Justin Bieber 50 juta kot!! Haih. (video kat atas Muhammad Taha Al Junayd) & I bet ramai pernah dengan yang Hassan bin Abdullah al Awadh punya..

Ni pun sama =) (Hassan bin Abdullah al Awadh)

Macam tak percaya je yang ni pula ada 817,973 viewers (je). Taktau la kalau ada vid (dari channel lain) tapi vid sama ada viewers lebih but still tak capai 1 juta. How come?! You gaissss owe me and explanation. ehe, aku tengok video video ni since bila aku tak tahu tapi bila bukak sekali confirm replay like 5 - 10 times. Too beautiful for words. Salam.



PAST
PRESENT