Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





& then they released a new design.
Sunday, October 21, 2012 @ 6:28 PM


Bismillahirrahmanirrahim, assalamualaikum.

WHAT?

LIKE SERIOUSLY.....

Okay.

So i was about to order the Rainbow Qur'an. Dah tanya detail and stuffs, dalam otak dah set which color i want, dan dah dapat persetujuan dari ayah dah pun. And then muncul satu design baru. Otak mana tak blur? u_u The new design is very the lawa tersangat lawa Allahurabbi boleh pengsan tau tak!?



NICE, KAN? (ai pilih kaler bawah sekali)

So bila fikir... fikir... harga pun tak jauh beza sangat. Bila dah tengok sebetul betul nya, saiz pun sama boleh letak dalam bag, warna mana lagi lawa, dan mengikut hati dan kepala otak ni aku pilih yang design baru jugak. Sebab tulisan yang design baru lagi better. Tulisan arab rainbow Quran yang design lama susah sikit nak baca. (Quran lama previous post)

However, both are still perfect and beautiful. Kalau takde keluar new design ni aku mungkin takkan teliti bab tulisan Quran yang haritu tu. Memang susah sikit lah nak baca. Sekali sekala aku keluarkan duit kat Al Quran insyaAllah tak salah kot (even mahal) tapi daripada baju, seluar, dan benda benda lain kan ^^ Aku dulu plan duit nak guna beli novel. (lagi rugi)

Ini adalah untuk menambah semangat aku untuk baca Al Quran, insyaAllah. Kot tiap hari excited nak baca. Selalu baca 2/4 muka surat lepas Subuh, mana la tau lepas ni baca 6 muka surat pulak ke.. Eh. Takde, bukan mengikut rupa. Tapi, nak tambahkan semangat je =)

insyaAllah tak buat sekadar perhiasan. Abang Mir pun pesan tadi, beli mahal mahal jangan buat perhiasan je, baca. Hehe.

xxx

Oh ya, i miss Kak Najwa & Kak Wani. Tak sabar raya haji jumpa dorang :D



PAST
PRESENT