Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





twitter.
Tuesday, October 2, 2012 @ 12:22 AM


Bismillahirrahmanirrahim, assalamualaikum.

Betapa hebatnya peranan satu laman sosial ini. Macam macam hal boleh jadi cuma sebab satu laman sosial ini. Banyaknya kesalahfahaman berlaku cuma disebabkan satu laman sosial ini. Banyak itu banyak ini. 

Ingatkan dekat facebook je orang chat, hai mintak like ke apa. Rupanya dalam alam twitter lain pulak. Hai, follow me maybe? *guna melodi lagu call me maybe*. Kuang kuang kuang, banyak lah kau punya lagu ye!

Kadang kadang, bila satu tweet kita updatekan marahkan orang, tak pun satu tweet random nasihat untuk semorang, kejap lagi sorang tak pun orang lain yang terasa. Dan Allahurabbi mula lah pergaduhan yang bukan main kepalang. Tengok, Jack Dowsey ni macam batu api tau. Hahaha.

Satu tweet, beribu terasa. Beribu kesalahfahaman berlaku. Gain dosa, bergaduh punya pasal. So, let us stop updating such tweets! Note to self, too. Ye, kan. Kadang kadang kita tweet apa yang terlintas dalam kepala otak. Kadng kadang memang sengaja nak bagi orang tertentu terasa (jahat) dan macam macam lagi. Tp insyaAllah la aku cuba berhenti =) 

Big sorry, to those yg pernah terasa dengan tweet aku. Mungkin itu secara tidak sengaja. 

Yang baik datang dari Allah, yang buruk dari diri sendiri. Walau syaitan pergi, ajarannya tetap ada dalam diri. Hm =)

Assalamualaikum ^^



PAST
PRESENT