Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





walaooo jiwang giler.
Monday, October 29, 2012 @ 12:42 PM


Salam. Bismillahirrahmanirrahim.

Tadi, aku masuk ke dalam dunia lama aku balik (cehwahhhh). Maksud aku, aku bukak facebook, tengok tag photos yang lama lama, baca comment comment and stuffs, benda lama lama, status, semua. Selongkar semua balik, ive changed so much. 

Jujur, dulu aku kasar, bahasa... dari segi gambar yang freehair, semua. Dah lah sombong tahap 34567890965431!!! Biasa, zaman kanak kanak yang entah pape. Huhuhuhu. Aduhai T_T Lagi lagi bila baca post lama blog ni. Lagi lah, Allahurabbi! Kutuk siblings sendiri pun pernah -.-

Unmatured enough, afiqah.

LOL.

Tapi post post tu dah di delete.

Tapi memang sedih bila tengok gambar dengan bestfriends lama. Banyak pulak tu. Kenangan, selamanya tinggal kenangan. Aku tak boleh ulang masa balik. Aku rindu teramat rindu. Tapi aku tak boleh buat apa apa. Menangis pun takkan jadi apa apa, yg aku boleh buat berdoa. Mengadu kat Allah. Cuma Dia yang boleh ubah semua balik.

Aku ada kawan sekarang, ada, kawan baik. Tapi perasaan tak sama macam dulu. Lain orang lain perasaan. Lain kawan lain lah rasa. Manusia lain lain sikap. Dengan semua aku selesa. Cuma nak share things together, & semua kena pilih kawan yg betul betul. Bukan kawan yang best waktu senang, sampai waktu susah kita nak ngadu sikit dorang tak layan. Difficult kan.

Nak plih sahabat baik kena cuba buat dia marah, & kalau dia tak bersabar maka tinggalkan lah dia.

Walaupun aku ada kawan baik sekarang, aku tetap rindu kawan kawan lama. Kalau boleh aku nak semua sama sama balik. KTS, STYLEE, NASA. Aku rindu semua tu. Rindu sangat. Aku tak kisah kawan kawan yang lain dah tak ingat pasal group group tu, tapi tolong jangan lupa semua benda kita buat sama sama T_T

Sesetengah kawan, aku okay je tak dengan dorang dah. Maybe sebab tak banyak benda buat sama sama buatkan aku rindu dorang tahap nak demam. 2 je kawan baik aku dulu yang aku rindu tahap nak menangis bila tengok barang barang kenangan kitorang, gambar... etc. Rindu teramat sangat. Tapi biar lah, aku dah ada pengganti.

Alhamdulillah InsyaAllah... Allah will bless our friendship.

'Biar kita berpisah, rasa sayang aku dekat mereka tetap sama macam dulu. Sampai mati'

Salam.



PAST
PRESENT