Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





A day to remember ;)
Sunday, November 11, 2012 @ 1:00 AM


Bismillahirrahmanirrahim, salam.



Harini 10 11 12. (bukan lah harini, 2 jam lepas) senang nak ingat tarikh ni, bagus. i went to the curve with Ainnnnn and Balqisssss and we met Kamilahhhhh sekejap kat sana. We had fun, really. Walaupun penat jalan sangat sangat dalam The Curve patah balik lalu The Street 10 kali (atau lebih? ni serious).... we seriously had fun. Alhamdulillah ;)

i bought some unuseful stuffs, makan rm 60 e_e sangat membazir, i didnt realized kot at the first place. time baru sampai curve kan, macam duit still tak guna lagi so bila dah ada benda depan mata like cincin ke confirm la nak beli. shopaholic yang takde duit. how? pastu bila duit habis mula la menyesal! wahahahah fiqah, jangan ulang kesilapan yang sama. apakah



syok sendiri ^

*extra* lol

bertolak dari rumah around...11 something? entah lah, tak sure even tengok jam banyak kali tapi yang penting sampai curve around 12. dalam kereta semua awkward silence macam lah baru berkenalan. lepas turun kereta baru la kecoh. siap buat kecoh dalam curve. nak kata paling kecoh pun......acceptable! ahahaha. (maap la bahasa rojak) (who cares) 

sampai kitorang terkam the street. ye lah macam haku ni duit belanja kat the street jer, kalau belanja masuk curve, mampos 60 ringgit tu beli satu barang je. hehehehe, beli bag (sebab suka dekat design owl dia) beli cincin, strawberry chocolate.... ice cream. banyak guna untuk makanan je. sedap perut harini. Alhamdulillah, aku kenyang bukan sebab makanan bagi aku kenyang, tapi Allah bagi aku kenyang :) Thank You.





lepas jalan kat the street first round tak beli apa apa lagi, sebab tengok je dulu. niat pertama nak book tiket wayang. alhamdulillah harini wayang tak penuh. tak ramai. memang sikit je orang. beratur tak sampai 10 minit. tapi serious wayang tu poyo je sign katanya movie yang 18 ke atas, kanak kanak bawah umur tk boleh tengok. padahal kitorang masuk dengan senang hati siap bawak ice cream. betapa poyo nya peraturan yang tak diguna, tapi bagus la ahahaha.

lepas book cari makanan untuk makan dalam wayang, kitorang beli ice cream la, dengan nachos (tak amik tau macam mana eja) duduk kat tempat beli ice cream dah 10 minit, si abang tu la mentang mentang kitorang mintak nak try dalam 2 perisa, dia bagi rasa semua terus. melampau. dah habis beli terus rush, sebab wayang dah nak start. aigo

masuk masuk bersyukur sangat la orang tak ramai. kalau nak main baring baring pun boleh. ain siap letak kaki atas sit depan sebab takde orang. bukan orang nampak pun, sebab sit tu rendah, kan. tengok paranormal activity 4. ya Allah, walaupun aku ni jiwa kental (ceh!) dan lagak tak berapa nak takut tapi Tuhan saja yang tahu betapa terkejutnya aku lagi lagi bila sampai scene scene yang bagi jantung nak terkeluar.

nice job, oren peli.

lepas tengok wayang, main arcade kat sebelah tu je. game ni la paling best sekali, hahah. main tembak tembak, katanya dapat 80 pts ke atas dapat hadiah. ni hape, aku 20 pun tak capai. apakah, 15 je?! betapa jauhnya ngan 80. 80 pts tu dah la paling kuno (small prize) -___- lepastu main pirate ape tah, feeling dia.... nak kena tembak zombie.... lepastu kapal bergerak.... ai rasa macam berlakon dalam the walking dead. #eh eh i lupa kat sini takleh guna hashtag! e_e




pastu main kereta. frust la main game kereta ni, bajet bawak kereta tekan minyak/brek bajet hebat je bawak kereta, last last kalah. aku menyampah. takmo main dah. aku dah agak, semua aku kalah. =')

lepas tu baru la turun the street balik round 10 kali, beli cincin semua. much love.... pastu dorang makan. solat semua.

paling best...

masuk semua kedai baju, amik baju sorang 3 (depends fitting room satu kedai baju tu boleh bawak masuk brp baju) lepastu try, lepastu amik gambar, letak balik. menghabiskan masa, tak ada kerja. try kasut, gaya macam nak beli.. sorry la tak ckup duit.













whatever it is, hehe, we had fun. banyak lagi benda buat. nak turun escalator pun salah. kitorang pergi nak turun tapi amik escalator yang dia naik atas. otak aku lembab jadi first tu macam tak perasan, bila dah pijak, pelik kenapa dia naik balik. bila dah perasan baru la tergelak menjerit kat situ. malu giler ;') sib baik tak ramai kat situ. erk








Thank Allah, alhamdulillah.

Salam :)



PAST
PRESENT