Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





:)
Monday, November 19, 2012 @ 9:45 PM


Bismillahirrahmanirrahim, salam.

Kenduri kfar nanti insyaAllah dorang dah tetapkan pakai selendang etc. Mula mula mcm teragak agak je nak pakai selendang even dulu aku ni memang pemakai selendang yang tegar. Tapi sejak dulu pernah terpakai pastu nampak leher terus macam...goodbye selendang. Nampak leher secara tak sengaja ok :)

Dalam hati dah set awal awal, kalau selendang yang diorang tempah tak besar & macam pendek ke, memang serious taknak pakai. Dah cakap banyak kali dah. Lepastu mintak gambar.

Gambar kat twitter malas nak upload tapi besar la, terus setuju sebab teringin nak pakai style macam dena bahrin huahuahua. Big thanks to Dena Bahrin! Sebab dalam banyak banyak tutorial shawl, beliau punya tutorial je yang tutup dada/labuh/tutup belakang & semua la. Alhamdulillah Allah permudahkan urusan.

Siap dengan inner diorang beli. Thank you, to Yong, Abg Zery & lain lain yang terlibat yang aku tak tahu wakaka. Even dulu tekad taknak pakai tapi bila tau saiz, setuju dah :-)

Semoga semua berjalan dengan lancar dengan kehendak Allah SWT.

Tak sabar nak balik kampung. Jumpa semua orang espicially Kak Najwa, Kak Nani, Kak Wani, Balqish si budak 4A hehe, Awatif & kanak kanak ribena yang lain ^^ Sangat rindu dekat mereka. Nanti masuk rumah kampung boleh la jerit tahniah kat Balqish masa tu. Hehe.

Salam ;) Oh ya, thanks kat kak nani tolong upload gambar :D



PAST
PRESENT