Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





Calaqisya~
Thursday, November 22, 2012 @ 1:36 AM


Bismillahirrahmanirrahim, assalamualaikum.

Dah lama teringin nak pergi Calaqisya, sila salahkan Dena Bahrin wakakaka. Disebabkan Dena Bahrin update blog beliau pasal ni lepastu dapat tahu bahawasanya dia kat Seksyen 7, yang dekat dengan destinasti kitorang nak pergi, mesti lah amik alamat dan happy betuls nak pergi. 

Sebab utama nak pergi bukan plan nak beli baju pun. Sebenarnya konon nak buat tu set tempat amik gambar since tempat tu sangat comel sekaliii! Thumbs up (Y)

Pastuh bila sampai sampai nampak heels flat (apakah) warna biru. memang padan sangat la untuk kenduri kak farah nanti, semua biru. Hehe, maka dengan lafaz Bismillah, kasut itu pun dibeli setelah di fikir 5 kali. Bag pun beli jugak sampai 3 bag. 

Satu warna biru ibu punya, aku pulak sama design tapi warna coklat. Lagi satu bag memang dia lain dari yang lain takde tujuan untuk event mana mana tapi sebab dia sangat lain dari yg lain dan memang ada satu tu je so amik juga la. Hahaha.

Dah tak perlu jeles jeles lagi. Alhamdulillah Dia permudahkan urusan =') Semua dah lengkap.

Sekali lagi aku bagitahu, tak sabar nak balik kampung insyaAllah hehehe ^^, Tak sabar nak gather semua saudara, lepastu try baju sama sama tangkap gambar sama sama. Ah dah lama rasanya tak lalui semua tu. Last time kenduri k Qilah kot. Lama dah..

Aku dari atas sampai bawah nanti memang biru je la, tudung, inner neck, baju, kasut ._. yang tak biru cuma bag & sarung kaki je lah. dengan handsock. wakakakaka, jam pun skali. macam pelik je semua biru. ish..

Jom tengok CalaQisya punya kedai.







kasut i =p


bagsssss! rambang mata e_e


cutest part. dia punya kepala khemah tu serta katil/kerusi panjang mcm katil baby.  
sangat comel.






gelang pun cantik.


Ha, comel kannnn kann kann? ^^ Kasut dia sangat selesa walaupun tinggi, betul. So, yayerz. Kalau nak pergi, ni alamat;


17-B, Jalan Plumbum P7/P, Pusat Komersial, Seksyen 7 Shah Alam. 
(Satu row dengan Sen Heng & Bata)

Bagi aku first time nak pergi tadi memang tak jumpa. Susah, kena stop kat caltex nak tanya. Orang tu bagi hala pun entah pape. Memusing sampai tinggal setengah jugak minyak kereta. So aku bagitau awal awal dia nampak Wisma Jakel, ada KFC, row pertama nak masuk simpang area kedai2 ada Secret Recipe. Lepastu pandai pandai la cari P7/P kat mana.

Bila nak naik tangga kat Cala Qisya ni memang penat betul hahahaha dah la penat duk dalam kereta lepastu tangga bukan main banyak. Dinding pun comel comel je. Aigo, so cute. Buat bilik aku pun boleh.


with ibu.


Salam.



PAST
PRESENT