Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





es pi eym.
Monday, November 5, 2012 @ 3:42 AM


Bismillahirrahmanirrahim, salam.

Its the fifth of November already! Wah wah wah, cepat nya masa berlalu kan. Rasa macam semalam baru 25 Julai (ceh tipu, nak jugak guna tarikh birthday sendiri). 95's mesti struggling habis habis. Lagi 3 jam peperangan bermula. Habis lah korang! Penentu masa depan ni tau. SPM is everything. ceh apedehal

Abg Mir pun dah tidur. Kalau tak sekarang pukul 3;33 pagi, mesti sekarang ni dia tengah gelak kat bawah dengan kawan dia dalam bilik (kalau esok bukan SPM). Loool, aku dari tadi rasa nak type happy birthday. Dah dua kali type padam type padam. Padahal benda nak tulis adalah Good Luck. Heh what kind of typo is this. Brain typo i guess.

So yea as i said, good luck to my one and only annoying tah pape brother. Wish you all the best. Eh chill cool rilek sudah, spm jer pun... its nothing (padahal tadi baru je tulis its everything) apakah ini semua. ayat untuk cool kan amir padahal dia tak baca blog gua pun, how many padahal in this post pun i dont know lah, i dont care bout my grammar and my broken english now. who cares hak hak! Kalau ai spm esok baru ai struggle habis habis pasal grammar ai hokeyh. Lambat lagi lol.

Other than him, i would like to wish good luck to Illieotttttt as well. Dan 95's lain lain. kawan kawan seperjuangan amir, all of you. Aku tau dah takde masa nak bagi tips spm, sebab masa pun takde korang pun tak baca & aku pun belum hamek spm lagi jadi motip la nak bg tips kan? Its just.... good luck. ehek.

Ingat Allah, doa habis habis. Kalau rasa stuck kat mana mana bahagian selawat kat Rasulullah. Allah is with you. Hes with us all of the time espicially waktu kita susah insyaAllah! 

Macam tak caya je abang sendiri amik spm and after that dia akan pergi matriks insyaAllah pastuh aku sorang je la kanak kanak riang kat dalam rumah yang kena tunggu lagi 4 taun nak habiskan sesi persekolahan. Oh my, lambatnya. Yg lain semua dah habis sekolah. this is not fair.. abg mir kalau gi matrik ada dua je perubahan dalam rumah ni.

sama ada sunyi.

atau lagi aman.

loool, kita tunggu & lihat je lah. confirm ada perubahan punya. tengok perasaan org org la kan kitorang rasa apa hak hak hak (pdahal aku dah tau apa aku akan rasa nanti) heh. salam!



PAST
PRESENT