Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





gastrik.
Wednesday, November 7, 2012 @ 1:22 AM


Bismillahirrahmanirrahim, salam.

Nak dijadikan cerita abg mir muntah kat sekolah siap guling guling akibat gastrik yang terlampau. Sakit perut katanya. 


"Orang guling sebab dengar lagu hindustan."


Thats what he said.

And we, Amir himself, kakak and i... we're now at KPJ. Dia amik spm kat sini tau, so cool. Apa pun bilik hospital kat sini sangat cantik selesa dan besar. Rasa macam kan best kalau ni bilik aku hua hua hua it could be so cool if we can stay here longer. Duk lama bayar pun mahal la. Thats the not-so-cool-part.


"Bukan selalu duduk hospital, apa salahnya...."


Masa amir buat test ultrasound, aku & kakak tak ada apa nak buat, bosan lagi. so we jump onto the bed and play with it since it can move by itself just by pressing the buttons there. kebawah ke atas tinggi sikit rendah sikit, hehehe. jakun sangat la tu... lagi best duk atas kerusi roda main main lagak macam takde kaki nak berjalan sendiri. Nauzubillah..





ramai dah kat twitter tanya kenapa dgn dia. bosan dah nak jawab loool. masa jaga dia rasa macam home alone pun ada jugak. dia tak bangun tidur langsung! aigoooo~

hes doing well. hes fine. no worries. cuma tgn dia je susah nak bergerak sebab ada jarum. lets just doa for the best. hopefully tak jadi lagi.

"Ish bestnya masuk hospital... selesa."
"Hang tu hari hari masuk hospital." *gelak* -ayah

Tak best la pergi hospital banyak kali takde duk atas katil main main button2 katil hehehehehehhehehehehe. 

Salam.


-posisi skrg-



PAST
PRESENT