Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





Alhamdulillah.
Tuesday, December 18, 2012 @ 12:59 PM


Bismillahirrahmanirrahim, assalamualaikum.

After being so very extremely over react on my previous post which i just updated like 3 secs ago wakakaka, am here back to say Alhamdulillah and an endless thank You thank You thank You to Allah for everything that happen (to me) since the past 13 years, 4 months, 3 weeks & 2 days ive been living... until today! He is so sweet, i guess ive made alot of mistakes but still He's there, besides me. always.

since ive live for 13 years 4 months 3 weeks and 2 days as i stated just nowwwwww, theres so many things that happened, you know. something that is unexpected. met those awesome people(s), got (alhamdulillah) good results for exams. now that is unexpected. aku ni dah la tak belajar kat rumah. twitter twitter twitter. tak twitter facebook. tak facebook blog. tak blog melayang omegle. tak omegle layan novel. tak novel, makan. tak makan tidur. kalau boleh takde masanya nak belajaq.

entah rezeki Allah turun dari langit bagi aku dapat flying colours punya result. SEE? HE IS VERY SWEET KAN! SWEETER THAN YOUR BOYFRIEND. AHA. even bukan lah 80 A. bukan lah semua subject dapat band 6. but alhamdulillah aku berjaya naik kelas.

aku taknak riak. aku taknak belagak. aku taknak showoff. aku nak bersyukur dekat Allah. aku taknak result baik yg aku dapat ni semata mata nak menunjuk dan buatkan "alah aku dah pandai, buat apa nak belajar lagi." kemudian result seterusnya aku jatuh. sebab terlalu confident. aku taknak macam tu.

then, getting stuffs from my parents that people look at my stuffs and said "untunglah anak orang kaya dapat semua benda dia nak." padahal ni rezeki Allah bagi dekat aku. rezeki Allah bagi flying colours punya result, then parents pun bangga dan bagi aku hadiah. im not rich bro, even my laptop yang harga tak sampai 3000 pun aku marah orang rosakkan cuz its dang hard for me to get one. seriously, i am not rich.

i am not poor, too.

im normal-----sederhana.

like u gaise.

lek lek, kalau kau mengaku kau kaya 'u gaise' tadi tak termasuk kau yang baca ni hak hak!

tapi aku teringin nak kaya.

kaya dengan iman.

ya, aku boleh jadi tamak kadang kadang.

tamak dengan pahala.

aku pun nak lebih lebih capai matlamat aku.

matlamat untuk masuk syurga.

siapa taknak? semua nak!



but the greatest gift Allah had ever gave me..... where its much more better than got 5A's in upsr like i used to achieved last year and managed to naik kelas... oh ya aku naik kelas taun depan masuk 2 Helium sebab tu happy (tadi baru aku tau). and that greatest gift from Allah..



are..





















my family.

& on July, 25th 1999,

i was born.

born to be Muslim.

born to be one of Prophet Muhammad's ummah.

born to be a person that can be proud that Islam is her religion.

i thank Allah.

until forever.

Alhamdulillah. Syukur.



PAST
PRESENT