Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





2013.
Saturday, January 5, 2013 @ 2:37 AM


Assalamualaikum.

Bismillahirrahmanirrahim.
Bismillah!
Bismillah!
Bismillah!

Alhamdulillah praise to Allah ive live for like 14 years (mengikut tahun) (walaupun belum genap) (but who cares) (kenapa kena ada bracket?!). Alhamdulillah. About 21 Dec 2012 was just a rumour. Eh mestilah. Trust me, i didnt trust those scientist tapi still ragu ragu & takut. Siapa tak takut dengan kiamat?!

Dan boleh pulak mereka main postpone postpone. Apakah mereka ingat kiamat ni ketentuan mereka? Eh baik engko pergi ramal tiap hari jumaat kiamat pastu kalau tak jadi engko postpone la jumaat minggu depan pulak dan ulang benda yang sama sampai kiamat sebenar. Apa entah mat saleh mat saleh ni Nauzubillah.

Baru la nak hapdet padahal dah 5 january dah. Ek eleh gaya mcm harini baru new year. 

So, sekolah dah berlangsung sejak 3 hari lepas & alhamdulillah again today is Saturday (its 2;17 am already) hehe weekend :'D Alhamdulillah apa yang aku dah berazam since new year haritu still lancar aku jalankan sampai harini, its been 5 days already hehe aku harap boleh la kekal kerajinan aku sampai 31 dec 2013.

Je.

Pastuh 2014 azam la balik jadi malas wakakakakakakka. (NEW YEAR BARU NAK AZAM?)

No, its just a stupid joke pls dont take it srsly. Im trying my best.

To be a better person.

A better Muslimah.

A better Muslim.

Bukan hanya Islam dalam IC.

A person who can actually put a smile on Prophet Muhammad's face.

Proud.

A person who will never wasted Rasulullah's tears just for her (me).

InsyaAllah.

Anyway, ingat lah tahun baru ni tak memberi maksud apa apa kalau kita tak bersyukur dekat Allah kita sedut oksigen Allah, menumpang atas bumi Dia, dan masih buat dosa even kita tahu benda tu tak patut kita buat. Start doing whats right. Lets change for Allah's sake. For ourself. For our parents. For Prophet Muhammad.

Tahun baru bukan lah apa apa. Cuma nombor 2012 bertukar jadi 3. Itu je. Kita tetap sama. Diri kita. Azam je baru. Tingkat kan diri. Buat azam berjaya dunia akhirat. Buat apa kerja hebat hebat dekat dunia tapi dekat akhirat down?

Lets just pray for the best. And try the best.

The rest, He decides.



PAST
PRESENT