Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





meow stress.
Monday, February 18, 2013 @ 9:32 AM


Bismillahirrahmanirrahim, assalamualaikum.

First of all, aku baru je baca blog kak sayang, pasal family day. And im like o_o :D ^____^ gah so excited hopefully semua berjalan seperti yang dirancang. May Allah ease. Dah aku tukang ikut je, tukang main, tukang berjalan bukan mcm parents tukang bayar ofcourse excited kahkahkah. Rindu sangat family day. Last family day we had was on 2010, if im not mistaken. And thats the first ever family day so this upcoming family day is going to be the second. (mmg la takkan third pulak)

Harap semua berjalan dgn lancar padahal brp bulan lg tp dah excited skrg? Cemana ni?

Moving on.

Semalam bawak Frangipani, Noddy and OB pergi klinik. Just nak check dorang ni ada sakit pape tak espicially frangipani and ob. Noddy tu mcm mustahil je nak sakit hahahahaha playful mcm onggile. Frangipani dengan Noddy dalam kereta mmg hingaq sungguh. Tp takpe aku sabar je hahahaha.

OB je good girl dalam kereta kan? =p

Memang stressnya Ya Allah... Meow meow meow meow meow, tu perjalanan dalam 10 minit mcm tu. Belum lagi balik kampung, 4 jam kena dengar dorang membebel mengalahkan mak nenek. Cemana la kan? And again, espicially frangipani.

Tu takut sangat dengan dia. Selalu monyok je. Meow pulak tak henti. Tak tahu apa yang dia nak tahu tak. Makan minum cukup, litter box pun bersih, usap kepala pun dah usap. Satu cara yang nak bagi dia senyap, bagi dia gigit jari aku. Or else dia takkan senyap. Risau, memang.

Bila bawak pergi klinik alhamdulillah dorang tu semua sihat. Frangipani (lagi) dia stress sikit, so dia kena inject. Kesian. Tp tu la sape suruh stress!!! Kakak yang stress tau tak? Bleghhh.

Semoga tak stress lagi dah ye frangipani =) 

oh ya, sekolah mula in less than 4 hours lagi. malas teramat. mood cuti still ada. can't we have another one week of holiday? kali ni buat cuti raya - malas pulak. dah la aku baru buat kerja sekolah sejam lepas. hahahaha seminggu cuti buat homework nya paling last minute. cool ek? =p 



PAST
PRESENT