Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





a day to remember pfth
Monday, March 25, 2013 @ 3:18 AM


Bismillah, salam.

Its March, 23rd '13.

Big thanks to my gurlssssss :p

So we went to Monterez & OU. Not sayin much, lepas ni terus nak tunjuk gambar.

Kat ou, first place kitorang pergi terus makan sebab since pagi sampai pukul 1 tak makan. So pergi food republic. (the only place yg makanan dia tak mahal sangat harga). 

"Kalau guna duit parents, 40 ringgit pun macam murah je. Guna duit sendiri, 20 ringgit pun sayang nak keluarkan." -Lisa.

IKR. Hahahahahahahahhahahaha.

Then, lepas makan karaoke. Lepastu lepak tempat snooker, got nothing to do time tu. Lepastu duduk mph, tutti frutti, main game. Beli barang, big apple. Banyak jugak la duit melayang. Bila dengan dorang lupa dunia, duit pun terbang zreng macam tu je. Ahaks.

Lepas ni plan nak keluar tp taknak buat benda lain. Kalau boleh nak karaoke je 3 jam. Kitorang karaoke 1 jam je, langsung tak puas. Nak tambah masa takde duit :p Hahaha. Kesian kitorang. Kalau lah ada transport sendiri & ada kredit card.

LOL.

So letsssssss.

*otw to monterez*







*mandi*



*lepas mandi aha*


*depan monterez*

*kat cinema, tak tengok movie pun*






*karaoke*


*kat tempat snooker*



*where else, toilet hahahahaha*



*tempat game*


*@ big apple*

Nak masukkan semua gambar memang tak mampu. Overall ada 153 pics. Erm. Whatevs. Ada lagi ok. Hahah.




Arianna & Addina :)


Arianna & Alisa ^^


Alisa & Addina :>



Arianna & me :D


Addina & me :p


 Alisa & me :3

Told you. Memang banyak. And guess what, belum habis. LOL. Sikit je lagi. *not-so-important-pics* gambar yg atas ni tadi semua penting ek. ehe.


in sauna.


What we ate lepas kitorang sampai, nasi ayam @ food republic. Sedap jugak la.


sang Beauty & A Beat ahaks.


ice lemon tea if im not mistaken // dalam karaoke.


we srsly jakun tgk this things. // apple


tak tahu pulak aku mouse macam laptop ni wujud omg jakun gila haaha.


#1 what we bought as barang kenangan kah kah earphone sama ;)
#2 dalam sauna.
#3 donut Dina & Arianna.
#4 Donut aku and Lisa.


Ni aku saja je perasan. Spek nobita. Huargh nak,


jakuns.


 MEGA BESTFRIENDS. 
Kih kih.

Thats all. Salam.














PAST
PRESENT