Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





Frangipani...
Saturday, March 2, 2013 @ 3:51 PM


Bismillahirrahmanirrahim, assalamualaikum.

Lama dah tak update. Its March, 2nd already. 4 days ago i got a present from ayah. Cewah i consider it as a surprise. Canon 600D :-) Sebenarnya ayah janji bulan 4. Tapi since kak naj engage this upcoming saturday (9/3) Insya'Allah, so aku ingat nak mintak awal sikit. Tapi katanya takde duit. So pasrah je lah. Yang penting dapat.

Tetibe dapat lebih awal dari aku jangka. Ayat... Alhamdulillah kan =)

Ok moving on.

Semalam before nak pergi sekolah, macam biasa la rutin harian nak bagi kekenit makan. Lepastu bila bukak pintu rumah yang lari lari datang macam ada sale 100% kat kedai adalah Noddy and OB. At first aku biasa je. Tp dah lama tu, aku pelik, Frangipani takde. Biasanya, si Frangipani ni lah paling tak boleh sabar tunggu aku bukak pintu. Terus terjah lompat masuk rumah. Lepastu duduk kat bawah meja, atau baring sebelah kaki aku.

Frangipani paling manja.

Lepastu, apa lagi. Melilau la cari Frangipani. Jerit nama dia, buat fake meow, tp takde jawapan jugak. Lagi la tension. Takut gila. Lepastu hampir nak menangis wkwkwk. Masuk rumah, bagitau ibu. Ibu pulak boleh pergi marah..

"Tu la, ibu kata kurung dia tengah tengah malam. Ha, (....)" Ok maaf panjang lagi.

Then ibu put on her tudung to find Frangipani outside. Of course la aku ikut. OB & Noddy pun join sekali. Dah sampai belakang rumah, Frangipani saw ibu. Terus berlari dia pergi kat ibu. Ibu pulak dukung Noddy, bawak masuk rumah sebab Noddy hyper sgt. 

Aku pulak terkejut tengok ibu dukung Noddy HAHAHAHA sebab ibu geli kucing ok HAHAHA. Dah sampai rumah Frangipani pun baring =p Padan muke engko, merayau lagi. Aku jugak yang risau. Huargh pls dont run away again...... 

Thats it. Tu pun Alhamdulillah jumpe. Kalau tak, confirm aku nangis banjir sampai sekarang.

Mari akhiri entri ini dengan gambar gambar mereka.









PAST
PRESENT