Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





mungkir janji diri sendiri hahaha
Tuesday, May 7, 2013 @ 3:31 PM


Bismillahirrahmanirrahim, salam.

Ni lah kalau banyak kali terlupa update blog, kena gabungkan all 'stories' in one post.

28/4;

Aku dengan Lisa pergi The Curve. Yeahp aku igt taknak keluar dah but hahaha yang ni last weh hahaha. Plan pergi dengan Anna & Dina jugak but then lepas sampai The Curve, they called dan kata diorang dekat OU. Nak jumpa tak boleh dah sebab movie dorang dah nak start & dorang takde transport nak datang. Heh.

Sesampainya kami disana, kitorang terjumpa the boys; Harith, Fahmi, Danish & Hasyrie. Lepastu berpecah balik. Diorang tengok wayang dan kitorang baru nak beli tiket. Guess what movie we watched? Apa lagi kan? Mesti lah Iron Man 3. Ingat nak tengok The Host tapi macam erm Iron Man 3 lagi ramai suruh tengok.....so.......yeah.

Lepastu main Laser Tag. Yang ni including the boys jugak. Makan Waroeng Penyet lagi with Lisa & Harith. & then jalan jalan dan time nak balik tu baru lah jumpa semua balik and tunggu kat tengah tengah Curve. Tunggu driver amik aha ha ha. It was fun. Malas nak cerita detail semua benda. But we really had fun. Lagi lagi Laser Tag.




5/5;

Balqish datang rumah. Sebab diorang haritu tertinggal PSP so datang nak amik balik. Lepas pujuk kak Min nak ajak Balqish tidur sini, akhirnya berjaya. Punya susah nak pujuk.. Malam tu, tak buat apa. Sebab kitorang macam layan phone masing masing & did nothing, akhirnya kedua dua kami ketiduran.

Bawah ni gambar dgn Knani. Tah apa motif hahaha.


6/5;

Pakcik Din buat makan makan. Sedap makanannya, tapi aku tak makan banyak sebab pagi pagi buta kat rumah dah makan nasi lemak???????????????? Menyesal gila makan nasi lemak kat ghumah awal awal. Makan situ sedap. Tapi kitorang tapau bawak balik sikit, makan kat rumah la banyak hehe sayangnya tak bawak balik sambal belacan mereka. Sobs lagi.

Lepas balik rumah Pakcik Din, gi rumah Kak Min. Motif takde. Saja singgah. Malam tu keputusan PRU13, taknak cakap pasal ni. Sedeyh. Yang penting Isninnya cuti.




7/5;

Semalam. Pergi Wondermilk dengan ayah. Dah lama teringin nak gi wondermilk tu. Mengidam rainbow in a jar dia. So i bought lah Rainbow in a jar tu, erm cupcake red velvet & cookies amende entah. Memang sedap even cupcake dia sangat kecik TAPI yang sedihnya yang sedapnya cuma topping. Dalam dia macam biasa je. Tapi its worth it la. Rainbow in a jar gua tak makan lagi sejak semalam. Sayang doh. Hahahahahaha pathetic i know xD




Anyway, Wondermilk tu dalam Citta Mall. Citta Mall ni besar gila. Comel pulak semua kedainya. Tapi kosong, sunyi! Rasa macam masuk bangunan hantu dimana macam nak buat dialog, bangunan ni gua pegang. Jalan ni jalan gua. Dah jalan sorang dengan ayah je kan hahaha. Takut jugak la. Kedai pulak semua tutup awal. I was there at 930 something kot! Semua kedai dah nak tutup. SAD.

Lepas ni gua ingat nak pergi lagi wondermilk ni. Sedap. Nak borong bebanyak wakakaka malangnya duit takde so dalam mimpi ajelah ye....

Oh yessss, lepas ni aku stop kelas piano. Sebab piano macam boring sekarang tapi still akan practise lah through youtube ke apa. And inshaAllah aku akan tukar dengan Violin. Looking forward to buy a violin, dah cari tapi i need to ask my teacher aku ni violin saiz apa. Leceh kan violin nak ada saiz bagai aha ha ha. (going to buy a white violin anyway :p)

So thats it. Harini tak pergi sekolah sebab pening kepala. & ada sukantara lagi if im not mistaken. Boring weh sukantara. Aku sekadar melihat dari jauh????????? Acara menonton katanya.

Okay, goodbye. Salam.



PAST
PRESENT