Afiqah Yusof, 18.
IG; afiqah.y
Twitter; afiqahyusof_

Here's where I membebel about things you're not interested in.



   Photobucket





Haze.
Wednesday, June 26, 2013 @ 3:23 AM


Bismillah.

Dua hari lepas, jerebu takde teruk mana. Sekolah diarahkan tutup.

Malam tu, makin teruk. Cikgu kata, esok sekolah dibuka balik. (walaupun aku tak pergi saje nak cerita) kawan aku pergi. Sampai sampai je cikgu suruh balik semula. 

Whatever, hoping everything will be fine lepas ni. Keep calm & pray for the best. Stop maki Indonesia. This is a test. Everythings a test. Allah takkan buat satu perkara tu terjadi sia-sia. Positif.

Haritu aku pergi OU, Space u8, Giant Shah Alam, something macam bazaar baju, & PKNS looking for baju. Tapi semua baju tak cantik (cerewet gile) can anyone like pls suggest me any place yang jual baju Muslimah lawa lawa. Thank you.

So i went to ksayang's houzzzzz semalam. 

Balqish (my 13 yrs old niece) pun hade. Katanya tunggu Umi dia amik balik. Nak sangat sekolah harini. Tapi Umi dia nak amik besok. Tiba tiba adik dia masuk bilik.

"Robin, umi amik kita esok." laju menyampaikan berita yang baru dia dapat tahu dalam 5 minit lepas.

"Baru tau ke?"

"Ee, kakak nak sekolah."

"Tu la, adik pun sama."

Silence.

"Kakak tak tahu kenapa adik nak sekolah..." sambung si adik.

"Hak elah. Nak jumpa awek la tu."

"Eh, cemana kakak tahu?"

"Hello, kakak dah hidup dengan adik tiga belas tahun okay!"

Padahal adik dia baru 7 tahun.




PAST
PRESENT